Kërkoni informacione që lidhen me emrin dhe pyesni dhe përgjigjuni njëri-tjetrit në lidhje me emrat në shumë gjuhë!

Shihni disa statistika për emrat me interes.

Nëse po mendoni për një emër të karakterit kinez, vlerësoni nëse është një karakter kinez i përdorur në vende të tjera ose një emër njerëzor. E rëndësishme në epokën globale.

Vendosni emrin e foshnjës, emrin e personit, markën ose emrin e dyqanit që dëshironi të vlerësoheni me tekst ose zë!  

Pyesni nëse emri është i mirë në shqiptim dhe kuptim në secilin vend, ose nëse është e vështirë ta përdorësh atë në një vend tjetër!

Funksioni i FILTERIT EMRI

Përkthimi në gjuhë të huaj

Ju lutemi referojuni komenteve mbi emrat e lënë nga të huajt pasi ato përkthehen dhe emërtohen lirisht.

Emri pyetje, vlerësim

Pyesni dhe vlerësoni njëri-tjetrin me përdoruesit vendas dhe të huaj në lidhje me kuptimin që lidhet me emrin e interesit dhe vështirësinë e shqiptimit.

Bëni pyetje falas

Mos ngurroni të bëni pyetje. Ju gjithashtu mund të kërkoni emrin e dyqanit me konceptin që dëshironi. Ju madje mund të kërkoni emra natyralë të foshnjave në disa vende të huaja

Me të vërtetë më ndihmoi ta emëroja!

Zëri i përdoruesit

"Ishte e dobishme të isha në gjendje të kërkoja një imazh të njohur jo vetëm në Kore, por edhe në shumë vende të huaja vetëm nga shqiptimi i kandidatit për emrin e foshnjës që po mendoja.Shqiptimi i emrit të një aktoreje të famshme në Kore "Pordhë"U habita kur e dëgjova!"
Prindërit që sodisin emrat e foshnjave
한국
"Emri i dyqanit është unik, kështu që klientët e kujtojnë atë mirë.Unë pyes shumë se si e ndërtuan klientët.. Unë u pyeta dhe u përgjigja lirshëm. Faleminderit shumë!"
Pronari i restorantit
이탈리아
"Unë dhe burri im jemi martuar ndërkombëtarisht dhe emri i fëmijës 2Kam bërë shumë kërkime për tu siguruar që mund të përdoret natyrshëm në të gjitha vendet, por e kam zgjidhur këtu"
Çift martesash ndërkombëtare
SHBA, Kore
"Edhe nëse emri është i njëjtë, ndjenja mund të jetë e ndryshme në varësi të drejtshkrimit të gjuhës angleze, por ishte e dobishme sepse vendasit thanë mirë ndryshimin"
Bëni një emër në anglisht
일본
"Po mendoj për kandidatët për emrin e bebeve., Pavarësisht nëse tingëllon si një djalë apo një vajzë, unë kam shumë ndihmë këtu."
Duke soditur emrin e të porsalindurit
Kinë
"Në përgjigjen e një emaili biznesi për një vend të huaj, ?Ishte e bezdisshme të vazhdoja të shkruaja, Unë e dija atë dhe ishte një karakter kinez që nuk e përdorja në atë vendDuhet t’i përmend mirë karakteret kineze"
Biznesmen
한국